Sánchez: “La incidència de Rodalies de l’abril va ser imprevisible”

La ministra de Transports i Mobilitat, Raquel Sánchez, detalla que la caiguda d’un llamp a la catenària va provocar el caos ferroviari ara fa tres setmanes. Ho ha explicat al Senat en resposta a una pregunta d’Esquerra Republicana

El caos ferroviari de la línia de Rodalies al Maresme del 21 d’abril va ser causat per un fet puntual i poc previsible, segons la ministra de Transports i Mobilitat, Raquel Sánchez. Concretament va ser la caiguda d'un llamp a la catenària la que va provocar la incidència, que va deixar el Maresme sense circulació entre 3/4 de 7 i 3/4 de 10 del matí. Ho ha explicat arran d’una pregunta d’Esquerra Republicana aquest dimarts al Senat per saber quines mesures adoptarà el govern espanyol per evitar que es repeteixin situacions similars. La ministra de Transports i Mobilitat ha assegurat que el govern espanyol té el compromís de millorar les infraestructures ferroviàries de Catalunya. 

El senador d'Esquerra Republicana, Robert Masih, considera que les incidències que pateix la línia de Rodalies del Maresme són per falta d'inversió. Els republicans també reclamen el traspàs del servei a la Generalitat.

 

Informa: S.Ruiz