Quim Fernàndez torna d'alcaldable per recosir l'espai de l'antiga CiU

L'exregidor anuncia que concorre a les eleccions municipals amb la candidatura Mataró ens mou, una plataforma que integra diverses formacions, entre elles el PDeCAT. La marca es disputarà amb Junts per Mataró un mateix espai electoral

Després d'un parèntesi de 4 anys apartat de la política local, exregidor i alcaldable de CiU l'any 2015, Quim Fernàndez, torna a primera línia i aquest divendres ha anunciat al Cafè Nou que concorre a les eleccions municipals d'aquest mes de maig. Ho fa amb la candidatura Mataró ens mou, una plataforma que aglutina diferents formacions polítiques, entre elles el PDeCAT.

Fernàndez ha explicat que la decisió de fer el pas endavant, tot i la precipitació amb la qual va rebre l'oferiment, arriba per les ganes de continuar treballant per la ciutat i recompondre l'espai electoral que ocupava l'antiga Convergència i Unió. Un lloc que liderava la formació Junts per Mataró a la ciutat, i que ara, amb l'aparició d'aquest nou projecte polític, podria fer-li ombra.

Amb més de 20 anys d'experiència com a regidor de l'Ajuntament, Quim Fernàndez reivindica el coneixement que té de la ciutat i de la maquinària municipal per afrontar amb més garanties alguns dels principals problemes que arrossega la capital del Maresme.

En l'acte s'ha avançat que el número dos de la llista serà l'advocada Teresa de Gea, però el nou alcaldable no amaga que li agradaria comptar amb el grup de treball que el va acompanyar durant el seu darrer mandat. Durant la presentació, el president comarcal del PDeCAT, Jofre Serret, ha anunciat que té confirmades candidatures com la de Mataró a la meitat dels municipis de la comarca.