Presenten a Mataró el llibre que repassa la història del PSC

La publicació du per títol 'Moments del Socialisme Català' i és obra de l'exdiputat i exsenador socialista Josep Maria Sala

La seu del PSC de Mataró va ser l'escenari dimecres de la presentació del llibre que du per títol 'Moments del socialisme català', obra de l'exdiputat i senador socialista Josep Maria Sala.

El llibre fa un repàs a la història del PSC, des de la seva constitució i fins al dia d'avui. Precisament, el seu autor, considera que aquests són dos moments 'importants' de la trajectòria del partit. Sala també destaca el paper del PSC tant en l'àmbit municipal i català, però també en l'àmbit estatal.

A més, Sala també ha recalcat la importància de Mataró i la comarca del Maresme en la història dels socialistes catalans i en la seva contribució 'decisiva'.

És la història de 40 anys. Jo recullo els fets i les persones més importants de la nostra feina política a Catalunya de la qual crec que en podem estar satisfets

L'acte ha comptat amb la presentació de l'exalcalde de Mataró, Manuel Mas i del primer secretari dels Socialistes del Maresme, diputat i regidor a l'Ajuntament de Mataró, Xesco Gomar.

Tags: