Portaveu socialista de justícia al Congrés: 'trobarem solució a les ocupacions'

El diputat Francisco Aranda diu a l'entrevista de Mataró Ràdio que 'estem treballant amb les ocupacions com ho hem fet amb l'esmena per la multireincidència'

El diputat socialista i portaveu de justícia al Congrés, Francisco Aranda, durant l'entrevista de Mataró Ràdio
El diputat socialista i portaveu de justícia al Congrés, Francisco Aranda, durant l'entrevista de Mataró Ràdio

El diputat i portaveu de justícia dels socialistes al Congrés, Francisco Aranda,  ha presentat conjuntament amb el PDECAT una esmena legislativa per tal combatre la impunitat en la multireincidència delictiva. El mateix Aranda ha explicat que també cal prendre iniciatives legislatives per actuar en els casos de les ocupacions violentes de vivendes. 

FRANCISCO ARANDA, Diputat PSC Congrés.
Estem intentant treballar, com hem fet amb la multireincidència, Jo entenc que la gent a vegades pugui pensar que som lents treballant, però ens ho agafem molt seriosament perquè les reformes legislatives s'han de fer amb molt de cap, amb molt de seny. Hi estem treballant i com hem fet amb la multireincidència trobarem la solució amb el tema de les ocupacions.

Aranda ha admès que la ciutadania pot tenir una imatge de lentitud en la tramitació de lleis, però ha dit que respon a la necessitat i obligació que les lleis han de tenir totes les garanties i el màxim consens possible.