Pim Camprubí exposa la Mataró que vol liderar

L’alcaldable d’ERC continua el camí cap a les eleccions del maig desplegant els principals eixos de treball que considera que han de transformar la ciutat

Fa anys que Pim Camprubí veu com funcionen l’Ajuntament i la ciutat, durant dècades liderats pels socialistes. Ara, diu, cal un canvi de rumb. I l’alcaldable d’Esquerra Republicana el vol liderar. Vol pilotar Mataró cap a la transformació i tornar-li el protagonisme que creu que mereix i ha perdut amb els anys. Fa mesos que traça un camí cap a les eleccions farcit de diagnosi. El mes de juny ja va exposar els problemes, reptes i oportunitats que té el municipi i aquest dimarts ha desplegat els tres eixos de treball que vertebren “La Mataró que volem”, tal com ha titulat la conferència pronunciada a l’Ateneu Centre Cultural.

Pim Camprubí, alcaldable d'ERC: “Bàsicament son tres reptes: en primer lloc, el Mataró del dia a dia. Creiem que la ciutat no funciona i hauria de funcionar millor. També l’urbanisme; com està estructurada la ciutat per donar servei a la ciutadania. I, finalment, el futur de Mataró. Quins reptes estratègics té la ciutat? El primer és l’atur, l’habitat, la qualitat de vida de les persones... I hem de posar tota la ciutat, totes les competències que té l’Ajuntament, al servei de les persones; especialment d’aquelles més necessitades”

Camprubí insisteix en la necessitat d’un lideratge fort per conduir Mataró cap a un futur de projecció de ciutat, així com de bona gestió i planificació. Destaca que el més prioritari és que hi hagi oportunitats per a tothom.

Pim Camprubí, alcaldable d'ERC: “El més urgent seria un pla de xoc per posar Mataró al dia. No esperar sempre als últims mesos de la legislatura per fer intervencions. També calen actuacions als barris més pobres de la ciutat”

El candidat republicà enfoca la seva estratègia a recuperar la il·lusió dels mataronins, la qual considera perduda, i un dels seus principals objectius és que els mataronins se sentin orgullosos de la seva ciutat.