Morales diu que el col•lectiu que ocupa Menéndez y Pelayo "ha de marxar"

El cap d'En Comú Podem a l'Ajuntament explica a l'entrevista de Mataró Ràdio que "cal fer un debat sobre el futur de l'espai de Menéndez y Pelayo i escoltar tothom"

Sergi Morales durant l'entrevista de Mataró Ràdio
Sergi Morales durant l'entrevista de Mataró Ràdio

El cap del grup municipal En Comú Podem Mataró i membre del govern municipal, Sergi Morales ha afirmat a l'entrevista de Mataró Ràdio  que els dos cossos de l'antiga escola Menéndez y Pelayo, un edifici dels anys 40 i un altre dels 60, s'han d'enderrocar pel cost que suposaria rehabilitar-los i adaptar-los a la normativa actual i que convertir-ho en un aparcament només ha de ser una solució provisional.

SERGI MORALES, cap grup municipal En Comú Podem Mataró.
Que mentrestant, mentre ho tirem a terra pugui servir d'aparcament, està bé. Però nosaltres hem d'anar més enllà i pensar en quin és l'ús futur d'aquest equipament. 

El cap d'En Comú Podem ha afirmat que cal parlar amb tothom i obrir un debat sobre el futur ús social de l'espai, però que "és inassumible que un col•lectiu es faci amo de l'edifici i digui s'ha de fer el que nosaltres volem"

SERGI MORALES
Està bé que hi hagi entitats que posin aquest debat sobre la taula. Ara, el que jo considero que és inassumible és que un col•lectiu s'erigeixi i digui nosaltres ens fem amos i propietaris d'aquest edifici i aquí s'ha de fer el que nosaltres diguem. Crec que aquest no és el camí i el que hem d'obrir és un debat sobre quin tipus d'equipament, i segurament des del nostre grup apostarem perquè hi pugui haver equipaments socials i culturals als barris. 

El regidor ha conclòs que el col•lectiu que actualment ocupa l'espai rebatejat com La Teixidora, ha de marxar.

SERGI MORALES
Aquest col•lectiu ha de marxar sens dubte. I podem parlar de qualsevol necessitat de la ciutat, però aquest col•lectiu ha de marxar. 

A l'entrevista de Mataró Ràdio, Morales també ha fet menció al Congrés sobre ocupacions celebrat a Màlaga i ha insistit que davant "la situació greu d'accés a l'habitatge" no es pot imposar la llei del més fort i que hi ha molta gent que està apuntada en una llista esperant un habitatge social.