Mataró ens mou s'allunya dels grans partits posant el focus en Mataró

La formació vinculada al PDeCAT, ha reunit segons el seu candidat Quim Fernández, diferents perfils que poden ajudar a millorar la ciutat

Mataró ens mou aposta per un equip que se centri només en Mataró. Allunyant-se de les dinàmiques dels grans partits, la formació vinculada al PDeCAT, ha reunit segons el seu candidat Quim Fernández, diferents perfils que poden ajudar a millorar la ciutat. El candidat de Mataró ens mou s’ha reunit amb els militants de la formació abans de l’enganxada de cartells de les eleccions municipals. Fernández assegura que aquesta formació marxa de les sigles dels grans partits, per reunir una proposta que posi el focus en Mataró.

Quim Fernández, alcaldable Mataró ens Mou: "És un moment en què els partits tradicionals, la gent els té avorrits. Han decebut. I jo crec que nosaltres tenim experiència, però en aquest moment som independents. El que ens uneix és Mataró i això és el que la gent valora".

El PDeCAT està intentant sumar vots a la comarca de cara a les eleccions municipals del mes de maig, però ho fa sota diferents sigles. Busquen tenir presència a la comarca presentant el màxim nombre de candidatures. Com que en les últimes eleccions PDECAT i JUNTS van inscriure’s a través del Partit Demòcrata, la nova formació compta amb representació per formar part de la cobertura electoral que dictamina la Junta Electoral.