Mataró ens Mou fa el primer gran acte de campanya

La formació encapçalada per Quim Fernández ha presentat els quatre eixos clau, diuen, del seu programa electoral aquest dimarts a la Biblioteca Popular

La seguretat, l’habitatge i les ocupacions, la cultura o la promoció de ciutat. Aquests són els quatre eixos amb què vertebra el programa electoral Mataró ens Mou. Així ho han explicat aquest dimarts en el primer gran acte de campanya que ha fet el partit, encapçalat per Quim Fernández. La formació ha omplert la sala d’actes de la Biblioteca Popular. Montse Morón, número tres a la llista de Mataró ens Mou, també ha encapçalat la presentació d’aquests grans eixos, al costat de Quim Fernández. Sobre la taula propostes concretes com incrementar la plantilla de la Policia Local, augmentar el pressupost en cultura, ser més contundent amb les ocupacions o promocionar la ciutat a través del front marítim.

Quim Fernández, alcaldable Mataró ens Mou
“En seguretat destacaria que cal implementar la plantilla de la Policia Local. Actualment, hi ha 181 agents, que vol dir que en actiu n’hi pot haver 150 i una ciutat com Mataró hauria d’estar als 220. En cultura tenim moltes propostes, però sense incrementar el pressupost és impossible tirar-les endavant. En tema habitatge el que preocupa més són les ocupacions i hem de tenir en compte que hi ha diferents tipus d’ocupacions i de propietaris. Creiem que s’ha d’actuar en contundència, però diferenciant a qui ens dirigim en cada cas. I en promoció de ciutat hem de recuperar la il·lusió com a ciutat, ens l’hem de creure, i per aconseguir això el mar i el Port han de ser elements fonamentals”.

El segon i últim acte de campanya que farà el partit serà aquest divendres. 

Informa: M.Gómez / J.Peñaranda / P.González