Marc Buch, nou alcalde de Calella

Buch ja era l'alcalde accidental des del pas al costat que Montserrat Candini va fer el passat mes de novembre

Marc Buch és, des d'aquest dissabte al matí, nou alcalde de Calella.

Ho ha fet, prenent el relleu a Montserrat Candini, en el marc d'un ple extraordinari celebrat a una sala consistorial de l'Ajuntament que s'ha quedat petita.

Marc Buch ha estat proclamat nou alcalde de Calella amb 9 vots, els dels 8 regidors que formen el govern entre Junts per Calella (6) i PSC (2), més el vot del regidor de Ciutadans. 

Buch ja ha estat alcalde accidental, es de mitjans del passat mes de novembre, substituint Montserrat Candini. Ho va fer després que l'alcaldessa, durant els darrers 11 anys, fes un pas al costat per tractar-se i recuperar-se del càncer que pateix. El relleu s'ha materialitzat amb el traspàs de la vara, entre l'alcaldessa sortint i l'alcalde entrant.

De fet el ple d'aquest dissabte també ha servit com a acte de reconeixement a la figura de Candini. Primera dona que ostenta el càrrec de màxima representació municipal de la ciutat. Així ho han volgut fer constar tots els portaveus municipals durant el seu torn de paraula.

Per cloure el ple, el ja nou alcalde, Marc Buch, ha fet un discurs on ha repassat els principals eixos a treballar en aquest any de mandat.