La CUP té com a objectiu entrar a l’Ajuntament per ser decisius

La formació encapçalada per Carlos Garcia vol aconseguir més representació als ajuntaments per aplicar “polítiques que donin veu a tota la població”

La CUP Mataró té com a objectiu tornar a l’Ajuntament de la ciutat i ser decisius en el proper mandat. De fet, és la voluntat de la formació en tot l’àmbit català. Al Maresme-Barcelonès Nord s’hi presenten un total de 14 candidatures per aquesta formació que aspiren a entrar als consistoris per aplicar, diuen, polítiques que donin veu a tota la població. Aquesta mateixa setmana a Can Xammar han fet l’acte central de la seva campanya electoral. Un acte compartit amb la resta de candidatures de la CUP al Maresme on a banda de l’alcaldable local, Carlos García, hi han participat el congressista cupaire Albert Botran, l’exdiputada al Parlament de Catalunya i membre del Secretariat Nacional de la CUP, Maria Sirvent, la regidora de la CUP d’Arenys de Mar, Pat Sillah i el regidor i alcaldable del partit a Vilassar de Dalt, Jesús Sánchez-Marín.

Albert Botran, diputat CUP Congrés dels Diputats
“Un dels principals combats que volem donar és treure la política de les mans de la sociovergència. Més enllà dels partits del PSOE i els hereus de CIU aquesta sociovergència també s’expressa amb polítiques que prioritzen allò privat contra allò públic. I el que no pot ser és que partits que es presenten com a alternatives a aquesta sociovergència en molts casos facin continuisme total i absolut”.

Carlos Garcia, alcaldable CUP Mataró
“Tot just fa una estona hi ha hagut una votació on la sociovergència de tota la vida, conjuntament amb ERC, ha donat una passa més en la privatització del servei d’aigua”

El grup musical LAL’BA, qui ha posat música a la campanya electoral de la CUP, ha tancat l’acte polític amb un concert obert a la ciutadania.