La Covid i les obres del camí Ral alteren el traçat de la Cavalcada

El regidor de Cultura, Xesco Gomar, ha explicat que el canvi de recorregut es fa per evitar aglomeracions de gent i també per la reurbanització del Camí Ral. També reconeix que serà "complicat" de recuperar el traçat habitual

Les obres del camí Ral i el fet d'evitar aglomeracions per la Covid són els motius darrere d'aquest canvi de recorregut de la Cavalcada. Així ho ha explicat el regidor de cultura Xesco Gomar durant la presentació de l'agenda nadalenca de Mataró. Gomar ha assegurat que el traçat habitual és impossible executar-lo tant pels treballs al Camí Ral, un dels vials que connectaven la cavalcada amb el centre, com perquè els carrers més estrets portarien a concentrar-se massa gent, impedint la distancia que requereix la pandèmia.

El regidor de cultura, Xesco Gomar, ha assegurat que és "complicat" que es pugui recuperar el traçat tradicional de la Cavalcada de cara a futures edicions. L'estat del Camí Ral un cop finalitzades les obres pot ser que l'exclogui del recorregut de manera definitiva. De tota manera, el regidor afirma que caldrà veure com funcionarà el recorregut que s'ha traçat aquest any.

Una altra de les novetats d'aquest any és que les carrosses no llençaran caramels en el seu recorregut precisament per evitar la concentració de gent. A més, s'inaugurarà la carrossa del carbó construïda a partir dels ingressos obtinguts de les entrades de Les Santes.

 

Informa: C.Sánchez