L’exregidora Montse Morón fitxa per la candidatura de Quim Fernàndez

La llista de Mataró ens Mou inclou també Dolors Guillén, que havia format part de l’equip de l’alcaldable l’any 2015 amb CiU.

L’exregidora de Volem Mataró, Montse Morón, fitxa per la candidatura de Quim Fernàndez i ocupa el número 3 de la llista. Morón, que l’any 2015 va entrar amb força a l’Ajuntament i va aconseguir 3 regidors, no va repetir els resultats el 2019. De fet, es va quedar fora del consistori i sense cap representació. Pel mig, la formació va trencar amb Podem i les tres edils van acabar enemistades.

Fernàndez ha presentat aquest divendres els noms de les persones que ocuparan els 5 primers llocs de candidatura de Mataró ens Mou. Entre elles, apareix la també exregidora de CiU, Dolors Guillén, que el 2015 va formar part de l’equip de l’ara alcaldable de la plataforma ciutadana. Una formació que ha irromput a la ciutat amb l’objectiu inicial d’omplir l’espai electoral de centre, que segons Quim Fernàndez, ha quedat orfe de representació.

Fernàndez declara que, tot i que la seva candidatura estigui inclosa en la plataforma ARA PACTE LOCAL, conserva la seva independència a l’hora de designar el programa, decidir els integrants de la llista o establir projectes.

“Quan parlem de candidatura, quan parlem de projecte, quan parlem de fer un programa, quan parlem d’això, som persones que defugim de qualsevol partit. Jo no rebo ordres d’enlloc, he tingut llibertat absoluta, ningú m’ha qüestionat si podia proposar a la Montse que m’acompanyés a la candidatura, no he hagut de preguntar a ningú si m’ho deixaven fer; al programa no he d’incloure res que faci referència a cap tema... Vull dir, per tant, conservem la nostra independència. Ara, com a espai, omplim el forat que va quedar després d’aquest trencament de convergència que va ser ja definitiu,” Quim Fernàndez, cap de llista de Mataró ens Mou