Junts veu insuficient la inversió de la Generalitat a Mataró

El partit ha presentat 89 esmenes als pressupostos catalans que afecten directament la comarca del Maresme

Junts per Catalunya considera que la inversió prevista per Mataró en els Pressupostos de la Generalitat queda lluny de les necessitats que té la ciutat. Malgrat els anuncis fets d'un increment de les partides destinades al territori, el partit denuncia que falten més diners i projectes per impulsar realment l'economia local.

Per aquest motiu, Junts ha presentat un total de 89 esmenes als comptes catalans que afecten directament a la comarca. Unes propostes que estan encaminades a reforçar el sistema sanitari, afavorir la construcció d'habitatge social i d'equipaments educatius pendents o reformar els jutjats de Mataró.

Judith Toronjo, diputada de Junts per Catalunya: A Mataró cal un projecte que reformuli i que incrementi els recursos pel que fa, sobretot, a les urgències de l'Hospital de Mataró. És un tema que crec que tota la població se'n fa ressò i, per aquest motiu, demanem que s'augmentin les partides.

Pel que fa a la mobilitat i recollint una demanda dels ajuntaments, Junts reclama a la Generalitat que la pacificació de l'N-II es faci de forma paral·lela amb la construcció dels nous accessos de l'autopista C-32 i que es millori la connexió de Barcelona amb transport públic.