Francesc Teixidó afirma que l'anella ciclista és una bona idea mal executada

El cap d'ERC-MES, diu a l'entrevista de Mataró Ràdio que 'ara s'estan fent obres a la ciutat amb criteris electoralistes'.

Francesc Teixidó, cap del grup municipal ERC-MES, durant l'entrevista de Mataró Ràdio
Francesc Teixidó, cap del grup municipal ERC-MES, durant l'entrevista de Mataró Ràdio

El cap del grup municipal d'ERC-MES a l'Ajuntament de Mataró, Francesc Teixidó afirma a l'entrevista de Mataró Ràdio que l'anella ciclista és una idea bona i de futur, però que s'està executant malament i provocant una reacció contrària entre la ciutadania.

FRANCESC TEIXIDÓ, Cap grup municipal ERC-MES 

Com és possible que una idea bona i de futur es destrueixi d'aquesta manera i que, a través, d'una pèssima execució, al final tothom està enfadat. L'objectiu de qualsevol govern amb una qüestió com aquesta és que tothom ho entengui i no s'hi oposi. I han aconseguit una tremenda hostilitat.

Teixidó també ha afirmat que la implementació de l'anella ciclista s'ha aturat al centre de la ciutat i que no va més enllà per criteris electoralistes.

FRANCESC TEIXIDÓ

Hi ha llocs que tenen una implantació electoral més alta i altres que no tenen aquesta implantació i, naturalment, en els llocs on tenen aquesta implantació més alta no volen causar molèsties.

El cap de l'oposició de l'Ajuntament de Mataró també veu motius electorals a la concentració d'obres públiques a la ciutat abans de les eleccions.

FRANCESC TEIXIDÓ És que ja es veu, no cal que jo expliqui res. Hi ha moltíssima obra, molta d'ella necessària, i jo em pregunto perquè no s'ha fet abans si era tan necessària. I que es fa amb criteris electoralistes.

Quan fa dos anys de la declaració de l'estat d'alarma per la pandèmia de la Covid, el cap d'ERC ha valorat positivament la gestió de la crisi per part de govern i oposició, especialment en els inicis de la pandèmia i més endavant amb la creació de la Taula per la Reconstrucció Social i Econòmica.

FRANCESC TEIXIDO Es va engegar aquella taula de reconstrucció, que aquí sí que hi vam participar tots, i també hi van participar sindicats i empresaris. I crec que, amb les crítiques que tothom hi pugui fer, que va ser una bona iniciativa i que va servir per anar enfocant algunes coses.

Sobre la situació de guerra que es viu a Ucraïna i l'arribada de refugiats a Mataró, Teixidó ha dit que estan a la disposició de l'Ajuntament per organitzar-se en funció de les necessitats.