Fort desplegament policial en un acte de Vox a Mataró

Agents dels Mossos d'Esquadra i furgonetes d'antiavalots han estar presents aquest divendres al centre cívic del pla d'en Boet on una setantena de persones s'hi han congregat per protestar contra la presència de membres d'aquesta formació a la ciutat

Ampli desplegament de Mossos d'Esquadra al Centre Cívic del Pla d'en Boet, on una setantena de manifestants s'han concentrat aquest divendres per rebre a diversos diputats de Vox al Parlament de Catalunya. Amb xiulets i crits de "Fora feixistes dels nostres barris" els manifestants s'han concentrat des d'una hora abans que arranqués aquest acte que la formació havia organitzat en aquest espai de la ciutat de Mataró.

Com ja és habitual en actes que Vox fa a Mataró, l'acte convocat ha anat acompanyat d'una concentració de persones que volien fer notar el seu malestar per la presència de membres de la formació a la ciutat. La concentració l'han convocada entitats antifeixistes de la ciutat i arran del risc de confrontació que hi havia la policia ha decidit fer un important desplegament per evitar qualsevol mena d'incident.

Vox ha presentat a Mataró el seu projecte "Agenda España", amb la presència de la diputada mataronina Mònica Lora, així com de Manuel Acosta i Joan Garriga, portaveu de la formació al Parlament.