Els comptes de la Generalitat no asseguren el sociosanitari aquest any

El delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Joan Borràs, diu a l'Entrevista de Mataró Ràdio que 'quan es resolgui la cessió dels terrenys podem començar a dibuixar alguna cosa, que s'haurà de complementar amb pressupostos posteriors'

Joan Borràs, Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio
Joan Borràs, Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio

El delegat del govern català a Barcelona, Joan Borràs, detalla que els nous pressupostos de la Generalitat aportaran una inversió de 7,3 milions d'euros per millores a l'Hospital de Mataró. Entre aquestes millores s'ha d'incloure el nou sociosanitari que substituirà el de l'antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, que ha quedat obsolet per atendre pacients de mitjana i llarga durada i cures pal·liatives. Borràs, però, ha explicat que en primera instància es podria definir el projecte, però que la seva execució quedaria pendent per a pressupostos posteriors.

JOAN BORRÀS, Delegat Govern Generalitat Barcelona

En aquest pressupost, crec recordar que hi ha uns 7,3 milions d’euros per millores a l’Hospital. Hi ha un tema de millores dels quiròfans, que era un tema important. I en segon estadi, el que hem de fer és resoldre aquesta cessió per tal de poder començar a fer el projecte d’això altre. Jo crec que si finalment podem resoldre aquesta cessió podem començar a dibuixar i imaginar alguna cosa allà. Que s’haurà de complementar amb pressupostos posteriors segurament.

Joan Borràs va ser nomenat delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona el mes de novembre. Ara, cent dies després, el delegat ha fet balanç de la seva gestió a l'espai l'Entrevista de Mataró Ràdio.

JOAN BORRÀS

La sensació que tenim és que amb tothom amb qui hem pogut parlar, té bona percepció de la Delegació, en té una bona referència, hem estats útils, hem pogut ajudar. I aquesta és una de les funcions principals que té el Govern de la Generalitat, aquesta proximitat. I per tant, espero que això segueixi així.

Borràs compagina el càrrec de delegat del Govern amb l'alcaldia del Papiol.