El regidor Xesco Gomar afirma que 'qui crema un contenidor és un delinqüent'

Gomar diu a l'entrevista de Mataró Ràdio que 'cada vegada que es crema un contenidor té un cost de 1.500 euros' i que 'gràcies a la ciutadania i la policia hem detingut alguns piròmans'

Els bombers apagant un contenidor a l'Avinguda Amèrica
Els bombers apagant un contenidor a l'Avinguda Amèrica

 Aquest cap de setmana s'han cremat tres contenidors de la brossa a Mataró. Un a l'Avinguda Puig Cadafalch, a Cerdanyola, i dos més a Rocafonda, al carrer Picasso i l'Avinguda Amèrica. La crema de contenidors és un fet que es repeteix periòdicament. En declaracions a l'entrevista de Mataró Ràdio, el regidor Xesco Gomar, ha afirmat que les persones que cremen contenidors són delinqüent i que el cost de cada contenidor és de 1.500 euros.

XESCO GOMAR, regidor Serveis, Sostenibilitat i Transició Ecològica. 
Jo crec que és un delinqüent. Qui menysté i maltracta allò que és públic és un delinqüent. Cada cop que això passa són 1.500 euros que ens costa als ciutadans i les ciutadanes. Però, en definitiva, cada cop que algú té aquesta nefasta idea, no només té el cots d'aquests 1500 euros sinó també el servei de bombers, que ha de desplaçar-se, que ha d'apagar aquest foc. 

Gomar ha afegit que aquests casos poden generar una sensació d'impunitat, però que gràcies a la col•laboració ciutadana i l'acció de la policia es poden localitzar els piròmans. 

XESCO GOMAR
En els últims mesos hem pogut denunciar, perquè gràcies a l'acció de la ciutadania i a la policia local hem pogut enxampar alguns d'aquests piròmans i això comporta una multa que s'ha d'abonar. Algú dirà que després es declaren insolvents, però algunes hem cobrat. Ho dic perquè al final sembla que a ningú li passa factura aquest tipus d'accions. 

El regidor ha advertit que estem a les portes de la revetlla de Sant Joan i demana extremar la precaució per evitar incendis fortuïts.