El PSC proposa reformar el Teatre Monumental

Els socialistes creuen que cal un canvi de coberta, més comoditat, una bona accessibilitat i la millora del sistema de climatització per fer-lo més sostenible

La reforma del Teatre Monumental és una de les propostes que presenta el partit socialista en matèria cultural de cara els propers comicis. Aquest dimarts a la tarda han explicat al pati de la presó, davant de diversos agents culturals i entitats locals, els que consideren els 3 eixos principals a desenvolupar de cara el proper mandat: suport a la creació, fer valdre del patrimoni cultural i millora d'equipaments. En aquest sentit, aposten per un canvi de la coberta del Teatre Monumental, una millora de l'accessibilitat i la comoditat i la substitució del sistema de climatització per un de més sostenible. Es vol que el teatre sigui un centre de referència per a la difusió de les arts escèniques.

David Bote, alcaldable del PSC: "La reforma del Teatre Monumental és una de les propostes. És un teatre que ja té uns quants anys d'història i, per tant, necessita una actualització per garantir el seu bon funcionament. Són moltíssims els usuaris i les persones que poden gaudir de diferents espectacles, diferents representacions, tota mena d'actuacions. Cal millorar alguns aspectes com la sostenibilitat, el canvi de coberta i una reforma per millorar la seva comoditat, accessibilitat i les condicions en les quals es produeixen els espectacles".

Una altra de les propostes que vol triar endavant el PSC és la creació d'espais culturals al voltant de la zona del TecnoCampus. Expliquen que la indústria cultural ha canviat molt i també s'hi inclou el món audiovisual i dels videojocs. Així doncs, es proposa fer saltar l'activitat del TecnoCampus cap a la Ronda Barceló, el Camí Ral i l'N-II per connectar el districte universitari amb la ciutat.