El PSC presenta les propostes en matèria econòmica

Aquest dilluns al matí l'alcaldable del PSC, David Bote, s'ha reunit amb representants d'entitats empresarials per debatre propostes en matèria econòmica

L'alcaldable pel PSC a Mataró, David Bote, s'ha trobat aquest dilluns al matí amb representants d’entitats empresarials, petits negocis i autònoms de la ciutat per debatre propostes en matèria econòmica. L’acte, que ha tingut lloc a la Sala Burriac del TecnoCampus, ha arrancat amb una anàlisi de la situació de la ciutat per part de la diputada socialista al Parlament, Alícia Romero. Una intervenció on ha destacat la transformació que ha viscut la capital del Maresme a nivell econòmic en els darrers anys. Una transformació que segons David Bote ha permès reduir la taxa d’atur de Mataró a nivells històrics, atraure inversions i veure néixer nous negocis.

Pel que fa als reptes del proper mandat, Bote té clares les prioritats del seu partit si torna a sortir escollit per governar.

David Bote (candidat del PSC a l’alcaldia de Mataró): Tot el desenvolupament de les zones comercials, la revalorització del Centre, la millora dels polígons, crear nous pols d’activitat econòmica en nous sectors, el desenvolupament del Parc d’Economia Circular o el creixement del propi parc del TecnoCampus.

Un cop finalitzada l’exposició de les propostes, el candidat socialista ha copsat diverses demandes dels autònoms, petites empreses i entitats empresarials que han assistit a l’acte. Unes peticions que moltes d’elles coincidien amb la necessitat d’apostar per la innovació o la captació del talent.