El PSC farà campanya centrant-se en la feina i la seguretat

Els socialistes han aprovat en assemblea un programa electoral on destaquen la reurbanització del Sorrall, més policies i un miler d’habitatges protegits

El PSC de Mataró ha aprovat aquest dijous en assemblea el seu programa electoral per als comicis del 28 de maig. Els socialistes han posat en comú els objectius proposats per l’executiva del partit i més d’un centenar de propostes ciutadanes.  El programa gira entorn de dues grans idees: que Mataró sigui una ciutat on es generi feina i que els seus veïns i veïnes hi visquin amb seguretat.

El programa inclou 14 grans propostes, entre elles, la reurbanització del Sorrall, amb la qual el PSC espera captar-hi l’arribada d’empreses i generar llocs de feina; l’increment del nombre d’agents policials als barris o la construcció d’un miler de pisos protegits. També aposten per crear més de mil places d’aparcament lliure a la ciutat i un nou Pla director d’equipaments.

Els socialistes han aprovat aquests objectius electorals després de 18 sessions de treball i 25 trobades individuals. També han tingut en compte més de 100 propostes ciutadanes rebudes online pel partit des que van posar en marxa la precampanya, ara fa un mes. Alguns d’aquests objectius proposats des de fora del partit també s’han inclòs al programa. La formació que lidera David Bote espera ara poder revalidar l’alcaldia de Mataró.

Informa: B. Doñate