El PP s’erigeix com la formació política de l’estabilitat a Mataró

Aquest dijous, l’alcaldable del partit Cristian Escribano acompanyat de Cuca Gamarra, la secretària general del PP, han visitat el TecnoCampus. La trobada ha servit per identificar els problemes actuals de Mataró.

Fotografia: Cristian Escribano, alcaldable del PP a Mataró, i Cuca Gamarra, secretària general del PP, han visitat la capital del Maresme aquest dijous al matí (tvmataró)

Cristian Escribano, el candidat a l’alcaldia de Mataró per part del Partit Popular, ha visitat aquest dijous al matí les oficines de PIMEC Maresme-Barcelonès Nord instal·lades al recinte del TecnoCampus. L’alcaldable popular ha anat acompanyat de Cuca Gamarra, la secretària general del PP i portaveu de la formació al Congrés dels Diputats. Tots dos s’han reunit amb els dirigents de la patronal per copsar les seves inquietuds. A la sortida de la trobada, Escribano ha enumerat els problemes actuals de la ciutat, com les ocupacions o la neteja. També ha subratllat la necessitat de trencar amb l’actual coalició entre el PSC i En Comú Podem al capdavant del govern de la capital del Maresme perquè són qui, considera,  “impedeixen que Mataró avanci i sigui la ciutat pròspera que pot ser”. Tant el candidat mataroní com Gamarra han defensat que el PP ha d’aconseguir prou suport per influir en les polítiques municipals perquè, expliquen, són una formació capaç de donar estabilitat i seguretat a les empreses.

Cristian Escribano (alcaldable del PP a Mataró): Els hem traslladat el total suport del PP perquè puguin seguir generant ocupació amb governs estables. Necessitem majories suficients tant als municipis com al govern d’Espanya perquè puguem generar tranquil·litat al país, perquè puguem generar estabilitat des de Mataró, des del Parlament i des d’Espanya perquè les ciutats siguin pròsperes.

Cuca Gamarra (secretària general del PP i portaveu de la formació al Congrés dels Diputats): Això ens porta a plantejar una iniciativa al Congrés dels Diputats, una llei que quan estiguem al capdavant del govern d’Espanya impulsarem, promourem i aprovarem que donarà instruments perquè en 24 hores l’ocupa pugui ser desallotjat. A més, que es tipifiqui al Codi Penal les conductes com a delicte per poder lluitar contra elles i que es concedeixin els instruments tant als jutges com als cossos i forces de seguretat per poder lluitar contra tot això.

Segons ha explicat Cuca Gamarra, el projecte de llei per fer fora als ocupes de manera àgil arribarà al Congrés dels Diputats la setmana que ve de la mà d’una proposta encapçalada pel Partit Popular.