El PP demana una placa en record a les víctimes del terrorisme

La formació ha convocat una ofrena floral per commemorar els 25 anys del segrest i l’assassinat del regidor del PP d’Ermua.

El Partit Popular de Mataró ha homenatjat Miguel Ángel Blanco amb motiu del 25è aniversari del seu segrest i assassinat. La plaça Tomàs y Valiente, a tocar dels Jutjats, ha acollit aquest dilluns la lectura del manifest i l’ofrena de flors. La formació ha aprofitat per comunicar que ha demanat a l’Ajuntament que la ciutat tingui una placa en record de qui va ser regidor del PP a Ermua, al País Basc, i a totes les víctimes del terrorisme. 

Cristian Escribano (president PP Mataró): "Volem que no es repeteixin xifres com que el 60% de joves no sàpiga qui va ser Miguel Ángel Blanco. Volem que tothom sàpiga què va passar no fa tant de temps, només un quart de segle, perquè no tornem a repetir els errors de la història. Hem demanat que l'Ajuntament de Mataró faci una placa commemorativa a totes les víctimes del terrorisme, no només a Miguel Ángel Blanco, perquè creiem que s'ha de recordar tot el què va passar."

Ara el partit espera que la votació arribi al ple i que tots els grups municipals hi votin a favor de manera unànime. 

Informa: L.Cera