David Bote repetirà com a candidat del PSC a les municipals

El PSC ha ratificat aquest dimarts en assemblea que l’actual alcalde de Mataró encapçali la seva llista electoral als comicis del 2023

L’alcalde de Mataró, David Bote, ja és el candidat oficial del PSC a les properes eleccions municipals. El PSC ha ratificat per aclamació que Bote sigui el seu alcaldable en una assemblea celebrada aquest dimarts al Teatre del Cafè Nou. Més d’un centenar de militants han donat el seu suport a la candidatura de Bote.   

El líder dels socialistes a la capital del Maresme era l’únic candidat a encapçalar la llista del PSC a la ciutat. La seva candidatura tenia l’aval de 124 militants, el 25% necessari segons el reglament del partit i ha estat ratificada sense sorpreses. Bote aspira a guanyar les eleccions a Mataró per tercera vegada consecutiva. 

David Bote, candidat del PSC a l'alcaldia de Mataró: "Estic molt content, però sento també el grau de responsabilitat i compromís amb els meus companys del PSC i amb el conjunt de la ciutadania. Aquests vuit anys ens han preparat i ara tenim projectes més ambiciosos. També hem gestionat moments molt difícils, com la pandèmia. Ha estat un bon entrenament per assolir noves fites i per seguir cuidant del dia a dia i de les persones de la ciutat".

David Bote, de 40 anys, és alcalde de Mataró pel PSC des del 2015. Aleshores va haver de pactar amb l’antiga CiU fins al 2017 i acabar el mandat en minoria. Fa tres anys va revalidar la seva victòria a la ciutat, amb 13 regidors. Però va haver de pactar amb els 2 regidors que va treure En Comú Podem Mataró per governar.

Informa: B. Doñate