Damià del Clot inaugura la Primavera Republicana

L’alcalde de Vilassar de Mar i president del Consell Comarcal ha presentat aquest dimecres a Dòria Llibres ‘Anatomia del Deep State espanyol’

Dòria Llibres ha estat l’escenari del tret de sortida de la tercera edició de la Primavera Republicana, el cicle d’activitats impulsat per ERC. L’escriptor, advocat i professor de Dret Constitucional a la UAB Damià del Clot hi ha presentat ‘Anatomia del Deep State espanyol’, on el també alcalde de Vilassar de Mar i president del Consell Comarcal desgrana l’organització, els interessos i les actuacions de l’estat espanyol sorgit de la Constitució del 78. Del Clot també ha repassat la vinculació d’aquell nou estat amb l’estat franquista a nivell judicial, militar i econòmic. En una conversa amb la presidenta de la Secció Local d’Esquerra Republicana, Anna Salicrú, Damià del Clot també ha parlat sobre l’actualitat nacional i la participació de l’estat profund en l’Operació Catalunya.

La propera cita de la III Primavera Republicana tindrà lloc l’11 d’abril a les 19h, també a Dòria Llibres, i servirà per presentar ‘Sobirania per l’Esquerra’, un llibre on Andreu Pujol i Silvio Falcón analitzen l’auge d’ERC, EH Bildu i BNG.