Cristina Sancho (C's) revela que ha tingut ofertes d'altres partits

La líder de Ciutadans diu a l'Entrevista de Mataró Ràdio que 'la mateixa nit de les eleccions un partit es va posar en contacte amb mi'. Sobre la decisió de C's de no anar a les eleccions del 23J, Sancho considera que 'deixa òrfena molt gent'.

Cristina Sancho durant l'Entrevista de Mataró Ràdio
Cristina Sancho durant l'Entrevista de Mataró Ràdio

La líder de Ciutadans a Mataró, Cristina Sancho, considera que el votant del seu partit va optar per l’abstenció durant les eleccions municipals. Davant la decisió de la direcció nacional de Ciutadans de no presentar-se a les eleccions generals el 23 de juliol, Sancho ha dit a l’Entrevista de Mataró Ràdio que primer hi va estar d’acord, però que ara creu que deixaran orfe una part de l’electorat que no està d’acord amb la polarització entre PSOE i PP.

CRISTINA SANCHO, cap grup municipal Ciutadans

He de dir que al principi em va semblar encertada. Va ser just el dia següent i nosaltres vam acabar esgotats. L’únic que pensàvem era “ostres!, ara unes eleccions?”. Ara que ja ens hem recuperat i estem amb més forces, dons segurament sí que podríem. I penses que deixarem òrfena moltíssima gent.

L’encara cap del grup municipal de Ciutadans afirma que tornarà a la seva feina d’economista al sector privat. Durant l’entrevista ha explicat que ha rebut ofertes de diversos partits.

CRISTINA SANCHO

El Partit Popular n’és un, però n’hi ha més. De fet, la nit electoral hi havia un grup polític que m’estava dient que si començàvem a preparar les properes eleccions municipals. El que vaig dir és que el que faria seria tornar a la meva feina. Continuo militant a Ciutadans i continuaré a l’agrupació i continuaré col·laborant, empentant, liderant o el que l’agrupació consideri convenient.

Ciutadans va obtenir dos regidors a les eleccions municipals de 2019 i Cristina Sancho ha estat la cap del grup municipal durant tot el mandat. A les recents eleccions del 28 de maig, Ciutadans no ha obtingut representació.