Cristina Sancho considera 'ridícula i patètica' la queixa del PSC

La cap de Ciutadans diu a l'Entrevista de Mataró Ràdio que 'si el PSC considera que les crítiques a través de les xarxes són delictives, que presentin denúncia al jutjat. I si no suporten les crítiques, que es donin de baixa de les xarxes'.

Cristina Sancho, cap del grup municipal de Ciutadans, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio
Cristina Sancho, cap del grup municipal de Ciutadans, durant l'Entrevista de Mataró Ràdio

La cap del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Mataró, Cristina Sancho, considera "ridícul i patètic" que el PSC denunciï una campanya de desprestigi a través de les xarxes socials cap a l'alcalde David Bote i l'acció de govern. Sancho afirma a l'Entrevista de Mataró Ràdio que si el PSC considera les crítiques com a il•legals, que presenti una denúncia. Però si és perquè "no suporten les crítiques", Sancho diu que ho tenen molt fàcil sortint de les xarxes socials.

CRISTINA SANCHO, cap grup municipal Ciutadans
Si consideren que s'ha comés un delicte, el que haurien de fer és anar als jutjats i denunciar-ho. I si no s'ha comès un delicte, sóc de les que penso que a la política "se viene llorado de casa". Si no saben gestionar o no suporten les crítiques que es fan a través de les xarxes, doncs ho tenen molt fàcil: que es donin de baixa de les xarxes sinó saben aguantar aquesta pressió. 
Em sembla bastant ridícul i bastant patètic que es posin a plorar per les xarxes perquè no li agrada la manera que estan tractant la seva política.

Sancho diu que no justifica els insults a la persona, però defensa que la crítica, encara que no agradi, s'ha de suportar.