Cristina Sancho afirma que ''Rocafonda té un problema de marginalitat''

La cap del grup municipal de Ciutadans diu a l'entrevista de Mataró Ràdio que la solució als problemes de seguretat està en la creació d'empreses i ocupació

Cristina Sancho durant l'entrevista de Mataró Ràdio
Cristina Sancho durant l'entrevista de Mataró Ràdio

La cap del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Mataró, Cristina Sancho, ha participat aquest matí a l'entrevista de Mataró Ràdio. Sancho ha s'ha referit als problemes d'inseguretat dels últims dies a Rocafonda. Segons la líder de Ciutadans hi ha un problema de marginalitat que no només es pot solucionar només amb més policia, sinó creant espais per a la creació d'empreses i ocupació. La cap de Ciutadans ha afirmat que el seu grup ja avisava del problema des de l'inici de l'actual mandat municipal. 

CRISTINA SANCHO, cap grup municipal Ciutadans.
Portem des de l'inici de mandat avisant al govern que la seguretat a Mataró cada vegada anava a pitjor. Dos anys i mig després s'adonen que el que nosaltres estàvem avisant és el que justament està passant. 
Hi ha alguns parits que parlen des d'un punt de vista molt racista titllant que són determinat col•lectiu que ho creen. Des de Ciutadans no pensem això. No són barris insegurs perquè la gent d'allà és dolenta, no. Són barris marginals i en els barris marginals hi ha problemes. Llavors, hem d'acabar amb la marginalitat d'aquests barris. I amb la marginalitat s'acaba donant feina  i creant ocupació, perquè donant pagues no s'arregla res.

Entre altres accions, Ciutadans, proposa que  l'Ajuntament podria crear plans ocupacionals per restaurar antigues fàbriques com Can Marfà per crear un viver d'emprenedoria tèxtil.