Cristian Escribano, candidat del PP a les municipals de Mataró

Escribano assegura que 40 anys de govern del PSC han portat Mataró a la situació actual

L’actual president del Partit Popular a Mataró, Cristian Escribano, ha estat nomenat candidat del partit per a les properes eleccions municipals que se celebraran el 28 de maig. La direcció provincial del PP de Barcelona ha fet oficial el seu nomenament.

Escribano, de 30 anys, és llicenciat en història i secretari de Comunicació del PP de Catalunya des de 2018. Assegura que, 40 anys de govern del PSC, han portat Mataró a la situació actual: “Bote té els dies comptats com a alcalde. Mataró no aguanta ni un dia més enfonsada en la inseguretat i brutícia dels seus carrers”.

Escribano va accedir a la presidència del partit fa poc menys d’un any, el febrer de 2022. Es va imposar pel lideratge del partit a Marcos Fernández llavors president després d’una votació de la Junta Local on van participar una vuitantena de militants. Escribano va obtenir tingut 44 vots a favor i Fernández, 39.

Actualment el Partit Popular no compta amb representació al consistori mataroní. Els dos candidats a la presidència del PP a Mataró havien coincidit a l’equip de José Manuel López, quan els populars tenien representació a l’Ajuntament de la ciutat