Canela diu que 'l'alcalde hauria d'anar al Congrés amb tots els grups'

El cap de Junts per Mataró diu a l'Entrevista de Mataró Ràdio que 'està bé que l'alcalde es posi al davant de tot el Consistori', però que 'hauria de convidar la resta de grups. I no ho ha fet'

Alfons Canela, cap de Junts per Mataró a l'Ajuntament, durant l'entrevista de Mataró Ràdio
Alfons Canela, cap de Junts per Mataró a l'Ajuntament, durant l'entrevista de Mataró Ràdio

El cap del grup municipal de Junts per Mataró ha avançat a l'Entrevista de Mataró Ràdio que presentaran una declaració institucional al Ple Municipal del mes de desembre sobre ocupacions i que el PSC els ha demanat presentar-la conjuntament. La declaració dóna suport a la reforma del Codi Civil Català, l'aprovació d'una llei al Congrés per desnonaments exprés i l'aplicació de la llei d'habitatges amb multes a grans tenidors. Alfons Canela lamenta, però, que l'alcalde monopolitzi la lluita contra les ocupacions il•legals amb els seus viatges a Madrid. Canela afirma que l'alcalde hauria de convidar la resta de grups municipals per fer format comú. 

ALFONS CANELA, cap grup municipal Junts per Mataró
Quan ell va sol a Madrid, dóna una mica una idea que se'n va a buscar un rèdit més polític, que no important per la ciutat Semblaria que diu: "Tenim unes eleccions en set mesos i jo estic fent crides contra el tema delinqüencial i contra el tema ocupacions". Quan em sembla, i hi ha precedents a la ciutat amb el tema de les preferents, que quan hi ha hagut un problema, està bé que l'alcalde es posi davant de tot el Consistori i juntament amb aquest vagi a fer aquestes accions

PERIODISTA
I això de qui dependria, del propi alcalde que convidés a la resta de forces polítiques a acompanyar-lo a Madrid, o de les forces polítiques que diguin, "escolti, també hi volem anar".

ALFONS CANELA
Crec que això és evident. A mi una vegada em van dir, "allò on no et convidin, Alfons no hi vagis". Així de clar. I en aquest cas, crec que qui té la potestat de convidar i qui té l'obligació de fer-ho, és l'alcalde. No ho pot fer ningú més. 

PERIODISTA
Ho ha fet?

ALFONS CANELA
No ho ha fet.

Canela assegura que donaran suport a tot allò que l'Ajuntament faci bé amb el tema de les ocupacions.