Campuzano, al costat de Quim Fernàndez

El conseller de Drets Socials, que forma part del govern d’ERC, ha acompanyat l’alcaldable de Mataró ens Mou en una visita al Centre de Formació i Prevenció

El conseller de Drets Socials, Carles Campuzano, ha visitat aquesta tarda el Centre de Formació i Prevenció de Mataró, on s'ha reunit amb Quim Fernàndez, l'alcaldable de Mataró ens Mou. La trobada ha servit per analitzar els reptes en l’àmbit de la salut mental i conèixer les necessitats del Servei de Rehabilitació Comunitària del Maresme. Però el que ha generat més expectació ha estat la combinació de les dues formacions a les quals es vinculen Campuzano i Fernàndez. Mentre el conseller tanca simbòlicament la llista d'ERC a Barcelona, la formació Mataró ens Mou-Ara Pacte Local està integrada al PDeCAT. Davant la curiositat que ha despertat aquest fet, el conseller ha destacat que ell i Quim Fernàndez són amics des de fa temps.

Carles Campuzano, conseller de Drets Socials: “Hem analitzat els reptes en l’àmbit de la salut mental, especialment entre la gent jove a la ciutat de Mataró. FA molts anys que ens coneixem amb en Quim. Ens va plantejar aquesta visita i ens va semblar que qualsevol oportunitat per conèixer iniciatives del tercer sector orientades als temes que es treballen des d’aquesta entitat, valia la pena. Al país ens convé que tothom qui tenim sensibilitats de progrés i compromís treballem plegats. I, sobretot, convé que les institucions estiguin al servei de tothom.”

Quim Fernàndez, alcaldable de Mataró ens Mou: “Això és una mostra més que la nostra candidatura treballa per la ciutat, pensada per la ciutat, amb gent molt diferent. Nosaltres esperem obtenir el millor resultat possible, però amb qui primer parlarem és amb qui guanyi les eleccions. Si Pim Camprubí, a qui desitjo tota la sort del món, les guanyés a Mataró, jo estaria encantat de poder parlar amb ell sobre formar un futur govern.”