Bote fa gala d'una llista "solvent" per tornar a guanyar les eleccions

L'alcaldable socialista diu que té "bones expectatives" de cara als comicis i que la candidatura respon a la voluntat de conjugar l'experiència de bona part dels regidors de govern amb cares noves

Després d'haver aprovat la llista amb la qual concorre a les eleccions municipals i de fer-ho amb una àmplia majoria, l'alcaldable socialista David Bote, ha defensat aquest divendres que la candidatura que encapçala està integrada per persones "preparades i capacitades" –ha dit– per tornar a guanyar l'alcaldia. Però també que saben quines són les necessitats de la ciutat i com donar-hi resposta.

Una llista que combina l'experiència de bona part dels regidors de govern, amb cares noves com ara Heidi Pérez, la fins ara presidenta de l'associació Mataró LGTBI o la sindicalista Marta Moya. Bote també ha destacat que es presenta com la força de la “confiança” i la que garanteix l'estabilitat.

David Bote, alcaldable del PSC a Mataró: Una llista sobretot perquè guanyi Mataró, de persones il·lusionades, preparades, capacitades per fer feina en l’àmbit de la seguretat, de la promoció econòmica, del servei a les persones des del minut u. Un equip que combina l’experiència de regidors que fa temps que tenen responsabilitat de govern però també gent nova, que aportarà noves idees. Ens presentem amb bones expectatives i també amb un missatge de confiança i de solvència. En moments d’incertesa com els actuals, hem demostrat que som capaços de donar estabilitat i de portar un rumb ferm a la ciutat.

L'actual alcalde de Mataró també s'ha referit als dos regidors que no continuen a la candidatura, Juan Carlos Jerez i Marisa Merchan. Bote els ha agraït la feina feta i la dedicació durant els darrers 8 anys i ha destacat que amb ells ha compartit moments especialment durs com ara la crisi de la pandèmia, el temporal Glòria o tots els fets vinculats a l'1 d'Octubre.