Bote fa balanç del mandat en un acte multitudinari del PSC a Mataró

L’actual alcalde socialista, David Bote, ha parlat dels projectes més destacats del seu govern en un acte amb més de 400 persones al Tecnocampus

El líder del PSC a Mataró, David Bote, ha fet balanç del seu mandat com a alcalde de la ciutat aquest dijous, en un acte que ha reunit més de 400 persones al Tecnocampus. Bote, qui si no hi ha canvis d’última hora repetirà com a candidat del PSC a les properes municipals, també ha traçat les línies de futur que vol seguir per poder fer de Mataró una ciutat més inclusiva i segura.

El socialista ha destacat els projectes més importants del seu mandat, com les obres del port, la pacificació del Camí Ral, la posada en marxa del servei dels serenos o la inauguració de la Biblioteca Popular. Durant l'acte, Bote ha fet referència a les dificultats per la pandèmia però també al problema de les ocupacions il·legals, en el qual – ha dit - estan "treballant per resoldre’l”. 

L’alcalde de Mataró ha tingut el suport del PSC mataroní així com de polítics destacats del partit, entre ells, la diputada Alícia Romero i l’exalcalde Manuel Mas. També hi han assistit els alcaldes de Pineda de Mar i Dosrius, Xavier Amor i Sílvia Garrido; els candidats del PSC a diversos municipis del Maresme i militants i simpatitzants del partit a la comarca. 

El PSC ha de decidir el seu alcaldable per a Mataró en una assemblea. Encara és aviat per concretar dates, però tot apunta que es celebrarà després de l’estiu. David Bote, de 40 anys, és alcalde de Mataró des del 2015. Aleshores el PSC va haver de pactar amb CiU fins al 2017 i després governar en minoria. Fa tres anys va revalidar la seva victòria a la capital Maresme amb 13 regidors.

Informa: B. Doñate

Tags: