Alícia Romero anuncia que el PSC està preparant un Pla per les ocupacions

Segons la diputada portaveu dels socialistes al Parlament, el Pla es presentarà a la tardor i es fa 'amb els alcaldes més preocupats, com David Bote i Núria Parlón'

La diputada i portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, durant l'entrevista de Mataró Ràdio
La diputada i portaveu del PSC al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, durant l'entrevista de Mataró Ràdio

La diputada mataronina i portaveu dels socialistes al Parlament, Alícia Romero ha explicat a l’entrevista de Mataró Ràdio que el seu grup parlamentari està preparant una proposta sobre ocupacions per presentar-la al Parlament durant la tardor. Per l’elaboració d’aquest Pla, Romero ha dit que compten amb la participació de diversos alcaldes de municipis afectats, entre ells el de Mataró.

ALÍCIA ROMERO, portaveu PSC Parlament Catalunya.
Vam presentar una proposta de Pla Integral contra les ocupacions il•legals i, sembla mentida, però el Govern no ens el va acceptar. I ara estem treballant el nostre propis pla contra les ocupacions. Ho fem al Parlament conjuntament amb la gent del partit que sap d'això, amb els alcaldes més preocupats com David Bote o Núria Parlón. Estem fent un document que esperem poder presentar-lo a la tardor. Però estem treballant molt perquè aquest és un tema que preocupa als ciutadans. 

La diputada ha afirmat de nou que El Maresme és una de les comarques que rep menys inversió del Govern de la Generalitat i ha fet una llista de temes pendents, encapçalats per la mobilitat a la NII i la C32.

ALÍCIA ROMERO
Al Maresme tenim varis temes pendents. La pacificació de la NII, on el govern d'Espanya a l'època del president Zapatero va transferir 400 milions d'euros per fer la pacificació i van anar per altres temes com ens va confirmar el conseller de Territori de torn, i per tant ho tenim pendent. I després tenim la C32, que tots som conscients que des de que es van aixecar els peatges ha crescut molt el trànsit i tenim problemes greus; és difícil una setmana que no hi hagi un accident. I després tenim els mateixos problemes de sempre de rieres amb l'ACA, centres d'atenció primària, algunes escoles que encara estan en barracons, residències...

Alícia Romero també és vicepresidenta del Patronat de la Fundació Tecnocampus i ha explicat que 10 anys després de la seva creació, ara s’està treballant per elaborar un nou Pla Estratègic pels propers 10 anys.