Zaragoza (PSC) posa en dubte el compromís de Míriam Nogueras (PDeCAT) amb Mataró

El candidat socialista al congrés José Zaragoza posa en dubte el compromís de Míriam Nogueras amb Mataró, després que es confirmés la seva candidatura com a número 3 de la llista de Junts per Catalunya al congrés. En aquest sentit afirmava, que la també candidata a l'alcaldia de la ciutat amb Junts per Mataró "es mostra més preocupada per resoldre els problemes de Carles Puigdemont que per proposar i pensar polítiques per la ciutat". De fet, Zaragoza es mostrava contundent amb Nogueras a qui també ha acusat de ser una de les causants de l'actual escenari polític a l'estat espanyol, després del vot negatiu del partit independentista als pressupostos de Pedro Sánchez. Així ho va afirmar aquest dijous al vespre en una assemblea oberta a la seu socialista de Mataró.

Zaragoza ha posat com a exemple el govern de David Bote i els recents aprovats pressupostos municipals per demostrar que és possible arribar a acords entre forces polítiques de perfils diferents, sempre que hi hagi diàleg. En aquest sentit ha destacat la capacitat de l'alcalde i el grup de govern de centrar-se i donar resposta als problemes que afecten els mataronins.

A l'assemblea també hi va intervenir Juan Carlos Jerez, primer secretari del PSC a Mataró i regidor a l'ajuntament de Serveis Centrals, Seguretat i Bon Govern.

Informa: A.Gual