×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Xesco Gomar, nou president de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat

El socialista Xesco Gomar és el nou president de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat. Gomar, qui és regidor de Sostenibilitat i Transició Ecològica a l’Ajuntament de Mataró i president de l'àrea d'Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona, relleva en el càrrec el manresà Valentí Junyent.

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat és una associació que treballa pel desenvolupament sostenible i que integra més de 300 ens locals, a més a més de la presidència de la Diputació de Barcelona. Gomar ha estat escollit president de l’entitat aquest dimarts, en una assemblea que s’hauria d’haver celebrat al març, però que es va haver d’ajornar pel coronavirus.

En el seu primer discurs com a president de la xarxa, Gomar ha defensat la utilitat de l’associació per afrontar la Covid-19, perquè “ha posat a prova els sistemes sociosanitaris i la fortalesa de les polítiques públiques de tot el món". Segons Gomar, els governs locals han treballat a fons per estar a l'alçada.

Informa: B.Doñate