Xavier Santajuliana i Marc Corominas, nous comandaments a la Policia Local

Santjuliana ocupa el càrrec d’intendent sotscap del cos i Corominas ha entrat com a inspector

Xavier Santajuliana i Marc Corominas, nous comandaments a la Policia Local

A partir d’aquest mes de gener, la Policia Local de Mataró compta amb dos nous comandaments. Ells són, d’una banda, Xavier Santajuliana que ocupa el càrrec d’intendent sotscap del cos i, per l’altra, Marc Corominas que en el seu cas, ha entrat com a inspector. Aquest dimecres tots dos han estat rebuts per l’alcalde, David Bote; la regidora de Seguretat Pública, Anna Villarreal; i el cap de la Policia Local de la ciutat, l’intendent major Mateo Sánchez.

A partir d’ara, Santjuliana és el segon major rang dins del cos i Corominas ha començat a exercir com a responsable de l’àrea comunitària. Tots dos han accedit a aquests càrrecs a partir d’un procés de selecció on es van presentar 7 candidats a la plaça d’intendent i 23 a la d’inspector.

La seva incorporació reforçarà l’estructura dels comandaments de la Policia Local. A més, se’ls considera part del relleu generacional en el qual està immers el cos de policia tenint en compte que molts dels actuals comandaments es troben en disposició de jubilar-se voluntàriament. D’altra banda, la seva contractació permetrà començar a dissenyar un projecte per reorganitzar i millorar el servei a mig termini.

Amb aquests dos nous fitxatges la Policia Local de Mataró no tanca la porta a més incorporacions. Segons s’ha anunciat, està previst que durant aquest 2021 s’iniciï un procés de selecció per cobrir una desena de places vacants.

Informa: L.Sanmiquel