VOX demana a la Junta Electoral de Zona la seva presència al debat electoral de Rocafonda

Mónica Lora, alcaldable de VOX per aquestes eleccions municipals, ha denunciat davant la Junta Electoral de Zona de Mataró que no s'hagi tingut en compte el seu partit en el debat electoral que organitza l'Associació de Veïns de Rocafonda i en canvi si han convidat a Primàries Mataró, que com ells, és el primer cop que es presenten a les municipals.

L'associació de veïns del barri de Rocafonda durà a terme aquest debat divendres 3 de maig a les 7 de la tarda al Centre Cívic Can Noè.

Un debat electoral on s'ha convidat als candidats dels partits que es presenten com a alcaldables entre ells David Bote del PSC, Jose Manuel López del PP, Alfons Canela de Junts per Mataró, Francesc Teixidó de Esquerra Mataró, Montse Moron de Volem Mataró, Carme Polvillo de la CUP, Cristina Sancho de Ciutadans, Sergi Morales de En Comú Podem Mataró i Anna Brun de Primàries Mataró.

S'espera que la Junta Electoral de Zona de Mataró és pronunciï al respecte a la decisió de la participació de Vox al debat d'alcaldables abans de divendres.