Vox aposta per reforçar l’Hospital de Mataró i unir el passeig marítim

Mónica Lora insisteix en deixar de malgastar recursos en l’independentisme per poder afrontar la crisi sanitària, econòmica i social

Augmentar el finançament a l’Hospital de Mataró és una de les propostes de Vox per al Maresme. La mataronina Mónica Lora, número 5 a la llista de Vox per Barcelona, ha destacat al programa El Mirador la necessitat d’incrementar els recursos destinats a l’emergència sanitària, incloent l’augment de finançament per a l’Hospital de Mataró. Per aconseguir-ho, segons Lora, la Generalitat de Catalunya ha de deixar de malgastar recursos en el que ella ha anomenat “deliris separatistes”, així com en totes les associacions i institucions públiques que, segons les seves paraules, han estat al servei del cop d’estat.

Lora, exregidora de Plataforma per Catalunya a Mataró, també ha recalcat que, des de Vox, vetllaran perquè l’alliberament del peatge sigui una realitat d’una vegada per totes. D’altra banda, ha destacat la necessitat d’obrir Mataró i el Maresme al mar i que, per això, es necessita un passeig marítim que estigui connectat al llarg de tot el litoral de la comarca.  

Pel que fa a la gestió de la pandèmia per part de la Generalitat, Lora ha opinat que el govern ha intentat mostrar una cara irreal de la situació, i que no s’ha sabut trobar l’equilibri entre salut i economia. En l’àmbit econòmic, la mataronina ha proposat ajudes directes per a autònoms i emprenedors que han patit les restriccions.

 

 

Informa: R.Casanova