VoleMataró no aconsegueix cap regidor a les eleccions municipals

El grup municipal VoleMataró perd els regidors que tenia i, per tant, la formació cau del consistori.  Cap a la meitat de l’escrutini han començat a arribar els militants del partit a la seu i s’han mostrat força decebuts pel resultat obtingut. És el segon cop que aquest partit “municipalista, feminista i d’esquerres” es presenta a unes eleccions municipals.

Tot i això, el resultat d’aquest any no ha estat l’esperat. L’11.57% dels vots que van rebre el 2015 va suposar una representació de 3 regidors. En aquestes eleccions els vots han quedat reduïts i no han aconseguit arribat a l’1%.

A més, la candidata ha comentat que els hi hauria agradat guanyar i que, malgrat les diverses complicacions de la legislatura, ells marxen amb el cap ben alt i amb la sensació de la feina ben feta. Morón, a més, ha agraït a tota la gent el suport que l’han mostrat durant tota la legislatura.  La cap de llista de VoleMataró, Montse Morón, ha explicat que abans de parlar de reptes i de futur caldrà asseure’s i parlar amb els membres del partit.

Informa: A.Vicente/ C.Mora