Volem recupera un regidor després que Caballero hagi renunciat a l'acta

Ana María Caballero renuncia a la seva acta de regidora i permet a VoleMataró recuperar un regidor. Un renuncia que Caballero va entrar per registre el passat 28 de desembre i que es fara efectiva al ple del proper 17 de gener, tot i que des de Volem no descarten demanar un ple extraordinari per tal que la sortida de Caballero de l'Ajuntament pugui ser abans. Així ho ha explicat la cap del grup municipal de Volem Montse Moron, que també ha afirmat, segons l'ordre de la llista, la persona que s'hauria d'incorporar és Miquel Díaz. Tot i així, sembla que aquest podria acabar renunciant deixant pas així a David Lloveras, que passaria a ser el segon regidor de VoleMataró. 

Ana Maria Caballero va entrar com a regidora a l'ajuntament al tercer lloc de la llista de VoleMataró a les passades eleccions municipals. Després de dos mesos passava a ser regidora no adscirta. Posició que ha estat ocupant tot aquest temps fins que a finals d'aquest passat desembre, a falta de 5 mesos per les municipals ha decidit renunciar a l'acta. Montse Moron es mostra satisfeta de la decisió i afirma que d'aquesta manera recuperen part de l'espai polític que els pertoca.

Ana Maria Caballero no era lúnica regidora no adscrita, provinent de VoleMataró. També hi ha Sarai Martínez, qui va decidir deixar la formació aquest passat estiu, tot i mantenir l'acta de regidora.

 

Informa: A.Gual