Una carta de compromís amb l’habitatge social, un dels temes centrals del ple de maig

Aquest dijous al vespre se celebra el Ple Municipal del mes de maig, amb un total de 30 punts a l'ordre del dia, dels quals sis en són propostes de resolució. Entre aquestes propostes hi destaquen la que presenten conjuntament Volem Mataró i la CUP amb la voluntat d'impulsar una carta de compromís amb l’habitatge social. Per la seva banda, destaca també la proposta de resolució que presenta ERC-MES amb la intenció de millorar la promoció museística de la ciutat. Des d’ICV-EUiA es buscarà el suport de tot el consistori per reconèixer el dret a morir dignament, mentre que CiU tornarà a insistir en la creació d’una beca en memòria d’en Terri de Mataró. Tot això en un ple on també s'hi portaran a aprovació altres questions com els preus públics tant de la Direcció d’Ensenyament pel curs 2018-2019 com de la Direcció de Cultura pel mateix període.

En el torn de precs i preguntes els republicans demanaran conèixer més detalls sobre la zona d’oci del Pla d’en Boet, mentre que la formació de Ciutadans té previst interessar-se per  l’aparcament del Passeig Marítim. La CUP, per la seva bandà, presentarà una pregunta sobre els nomenaments dels regidors de l’oposició per fer de jurat al concurs d’idees del Pla d’Impuls del Centre. En aquest mateix àmbit de qüestions també esta previst que Volem Mataró i la CUP preguntin sobre el fet d'obrir els patis de les escoles. Els de la formació morada ho faran en format més genèric mentre que els cupaires se centraran en l’escola Angeleta Ferrer.

L’Audiència Prèvia que sempre precedeix el Ple Municipal aquesta vegada arriba buida de contingut. No hi ha paraules demanades i per tant quan sigui l’hora s’obrirà el torn de preguntes a aquelles persones del públic que vulguin intervenir.

M.Gómez

Tags: