Un llaç groc reclama llibertat quan fa 10 mesos de l'empresonament dels Jordis

Més d'un centenar de persones s'han concentrat aquest dijous al vespre davant de l'Ajuntament per reclamar l'alliberament dels polítics empresonats i dels Jordis, precisament quan fa 10 mesos que els presidents d'Òmnium i ANC estan empresonats.

Una vegada més, les dues organitzacions han convocat aquesta manifestació reivindicativa on s’han llegit dos manifestos, un d’Òmnium i l’altre de l’ANC. A més a més, s’han tocat diverses cançons en directe i s’ha format un llaç groc que ha acollit tots aquells assistents que han volgut formar-ne part. Voluntàries i participants expliquen com Mataró ha evolucionat al llarg d’aquests mesos d’espera i protesta.

El documental “Mataró Dempeus” mostra el sentiment i l’acció que han dut a terme els ciutadans mataronins durant l’empresonament dels polítics catalans i dels Jordis. Des de la mirada de sis fotògrafs locals, es mostren els diferents actes i mobilitzacions que s’han fet en resposta als esdeveniments dels últims mesos. L’últim d’ells, ahir davant l’Ajuntament.

Informen: L.Barroso/E.Andrés/C.Sánchez