Teixidó, possible alcaldable d'ERC en cas de moció de censura

ERC-MES no descarta encara la moció de censura a l’alcalde de Mataró, David Bote. De fet, tal i com han apuntat algunes forces polítiques en els últims dies, si la moció de censura es plantegés amb Esquerra Republicana al capdavant i no amb CiU, hi hauria un altre escenari. Així, tot i que les negociacions i reunions avancen entre els partits d’esquerres del consistori mataroní i encara no s’ha arribat a posar sobre la taula un nom concret com a possible alcaldable. El de Francesc Teixidó però, podria ser una possibilitat. Tal i com explica ell mateix al programa 'La Conversa' d’aquesta casa.

Tot i que la situació és complexa, i així ho asseguren des d’ERC, els principals temes que han de preocupar al consistori mataroní fins a finals de mandat són molt concrets, sigui qui sigui l’alcalde d’ara en endavant.

Si es fa moció de censura o no de moment segueix la decisió en l’aire. Mentrestant, per treballar per Mataró, el debat es trasllada avui al Saló de Sessions amb el Ple inicial d’Ordenances.

Informa: Marta Gómez