Teixidó (ERC) dimiteix com a president de la Comissió 'Mataró 2022'

Francesc Teixidó dimiteix com a responsable de la Comissió del Mataró 2022, per preservar la feina feta, diu, de les diferències polítiques que actualment hi ha al consistori i d'un possible ús electoralista del treball. Així ho explicava el cap del grup municipal d'ERC en roda de premsa, qui també afirmava que "en aquests moments no es donen les circumstàncies idònies per escenificar una presentació conjunta amb l'exposició de les conclusions". Un gest més, que juntament amb el que ja va passar amb el codi de conducta, posa de manifest la tensió creixent entre els grups polítics al consistori.

El treball pivota sobre tres grans eixos: la lluita contra l'atur, la redistribució de la riquesa i la promoció de ciutat. Consta de diverses propostes per tirar endavant aquests reptes de ciutat i el que pretén, sobretot, és fer-ho a través d'una nova forma de treball. Algunes de les propostes ja s'han començat a aplicar, com és el cas de la creació de grups de treball formats per treballadors municipals, amb la voluntat de que aquests aportin les seves idees.

Francesc Teixidó ha volgut agrair la feina feta pels portaveus dels diferents partits, persones a títol individual, entitats i representants del tercer sector.

 

Informa: A.Gual