"Si Junts per Catalunya guanya les eleccions restablirà el govern de la Generalitat"

"Si Junts per Catalunya guanya les eleccions restablirà el govern de la Generalitat"

“Les eleccions del proper dijous 21 de desembre serviran per ratificar els resultats del referèndum de l’1 d’octubre i el mandat del poble català”. Ho ha dit a Mataró Audiovisual el número 34 de la llista de Junts per Catalunya, Bernat Parera, durant la darrera de les entrevistes electorals d’aquesta campanya. Unes eleccions que més enllà del que ha passat al país en els darrers mesos també han de servir per revalidar els resultats aconseguits a les eleccions del 27 de setembre de 2015. En aquest sentit, Bernat Parera considera que es tracta de democràcia i de guanyar a les urnes el que, diu el membre de la candidatura, no es pot guanyar des dels despatxos.

Pel que fa al futur, a comptar a partir de l’endemà de les eleccions, el membre de la candidatura de Carles Puigdemont afirma que el primer que faran si guanyen les eleccions, és restablir el govern de la Generalitat que va sorgir de la victòria electoral del 27 de setembre de 2015. El de Junts pel Sí, que integraven PdeCat i ERC és l’únic govern que considera legítim i el que hauria de presidir la Generalitat. En aquest sentit, Parera sentencia que les forces que no ho facin estaran acatant l’article 155 i les disposicions del govern de l’estat.  

Amb l’entrevista a Junts per Catalunya es tanca el cicle d’entrevistes electorals que Mataró Audiovisual ha emès durant la campanya per presentar els programes i propostes dels diferents partits que tenen representació parlamentària.

Informa: Cristina Salad