Sergi Morales encapçala el projecte d’En Comú Podem Mataró

En Comú Podem Mataró presenta els deu primers noms de la seva candidatura a les eleccions municipals del mes de maig. Una llista que encapçala Sergi Morales, l’expresident local d’ICV, i que continua amb l’actual regidora no adscrita a l’Ajuntament de Mataró, Sarai Martínez. Sis de les deu primeres persones són dones, d’entre les que destaca la representant de Podem, Mari Carmen Carrión, en el número cinc. Per sota d’ella, Miquel Canal, el coordinador d’ICV i en vuitena posició l’activista veïnal Antonio Ruiz. Segons l’alcaldable, Sergi Morales, es tracta d’una llista amb gent compromesa i preparada per defensar la ciutat provinent del sindicalisme, el moviment veïnal i el compromís social.

La formació política creu que és essencial tenir, diuen, un peu al carrer i un peu a les institucions, i és per això que encara creuen que és aviat per traçar les línies prioritàries de la nova confluència d’esquerres. De moment asseguren que volen abordar els “problemes reals” i que afecten als mataronins com ara el dret a l’habitatge i el fet de revertir els desnonaments, la xifra d’aturats i l’aposta pels nous models d’economia, l’educació i els serveis bàsics, la igualtat i el feminisme per convertir la ciutat en un espai d’acollida i també la seguretat als barris.

Durant la compareixença han anunciat que En Comú Podem Mataró està preparant un gran acte públic de presentació de la formació que podria tenir lloc a mitjans del mes de març i que comptaria amb representants de la formació en àmbit nacional.

 

Informa: M.Gómez / C.Sánchez / J.Peñaranda