Salvador Illa, secretari d'organització del PSC, visita Mataró per afrontar la campanya del 10N

A falta d’una setmana per donar el tret de sortida a la campanya electoral per les eleccions generals Salvador Illa, secretari d'organització del PSC, va passar per Mataró divendres per reunir-se amb el Consell de Federació Socialista del Maresme i així, ultimar preparatius. Segons Illa, el seu partit manté la confiança tant dels catalans com dels espanyols i creu que pot tornar-se a repetir la victòria de Pedro Sánchez:

Aprofitant la seva visita, Illa va elogiar la feina que està fent el grup municipal de David Bote. De fet, afirma que cada vegada els socialistes de Mataró tenen més incidència i un major pes dins del PSC català:

Pel que fa als aldarulls que Catalunya ha viscut aquests darrers dies, el secretari d’organització del PSC va deixar clar que creu que no els afectaran de cara a les eleccions. Tot i així, tenen clar que per guanyar a nivell estatal, primer caldrà vèncer a Catalunya i és per això que un gran nombre de dirigents no només del PSC sinó del PSOE es deixaran per veure terres catalanes una vegada comenci la campanya.

Informa: L.Sanmiquel / J.Monfort