Rajoy a Mataró: “El 155 ha permès tornar a la normalitat i ens dóna confiança pel futur”

Mariano Rajoy

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat a Mataró que l’aplicació de l’article 155 ha permès ‘retornar a la normalitat’ i que ara puguin ocupar-se ‘dels problemes reals de la gent’. Una etapa que, segons Rajoy, ha estat marcada per l’actuació d’uns líders polítics que han passat ‘per sobre de la llei’, han ‘triturat’ els procediments parlamentaris i només volien ‘parlar de les seves pròpies quimeres i imposar-les a la resta’.

Més enllà de treure pit sobre les conseqüències del 155, el president espanyol ha aprofitat l’acte de precampanya per explicar que les eleccions del 21 de desembre han de servir per ‘recuperar la dignitat de les institucions catalanes i a la gent’. Perquè assegura que la resta d’Europa i el món ha de veure a Catalunya i Espanya com ‘una font de progrés i regeneració’.

L’acte, celebrat a l’Atenea Port de Mataró també ha comptat amb la presència del cap municipal del Partit Popular a la ciutat, Jose Manuel López, qui ha agrait la visita del president Rajoy i la ‘valentia’ per fer ‘el què s’havia de fer’.

A la compareixença davat militants, simpatitzants i polítics populars també hi ha intervingut el líder català del PP, Xavier Garcia Albiol, qui ha afirmat que el 155 ha permès ‘guanyar confiança, calmar a la societat i curar ferides’. També per ‘enviar a casa Puigdemont i Junqueras i regenerar els Mossos. Permet, ha dit, que se segueixi ‘avançant’

Concentració a la porta

En l'entrada a l'Hotel Atenea, Rajoy s'ha trobat amb una petita concentració de membres de la PAC, que han reclamat millores socials al president de l'estat. També a les xarxes socials, s'ha fet viral un vídeo on, un grup d'avis que portaven llaços grocs, són aturats pels Mossos d'Esquadra quan es disposaven a rebre Rajoy a l'entrada de l'hotel.
 

Informa: M. Rodríguez / R. Raventós

Tags: