Quarta setmana de Ple a l'Ajuntament de Mataró

Ple

El Ple Ordinari del mes de març se celebra aquesta tarda en sessió ordinària. Es preveu que es porti a aprovació provisional la modificació puntual del Pla especial del patrimoni arquitectònic referent a la casa natal de Puig i Cadafalch així com el Pacte Local per l’Educació.

Pel que fa a les Propostes de Resolució, algunes de ja conegudes. VolemMataró ha trobat la complicitat del Partit dels Socialistes per tirar endavant la creació d’espais d’atenció a la Gent Gran de Mataró. Ha estat Plataforma per Catalunya la formació que insisteix amb l’aparcament de la Plaça de les Tereses. Reclament un abonament especial per a comerciants i treballadors i una revisió de preus dels diferents aparcaments públics de la ciutat. A proposta de CiU també es posarà sobre la taula l’enderrocament de l’escenari del Parc Central vell de Mataró i Ciutadans que s’estudiï la viabilitat i la ubicació d’un centre cívic al barri de La Llàntia, l’Havana i El Palau.

En l’apartat de Precs i Preguntes Ciutadans i ERC-MES tenen previst preguntar pel procés dels pressupostos participatius. El Partit Popular vol fer un prec demanant la creació d’una brigada de neteja de pintades i grafits a la ciutat i ERC-MES pregunta pel futur de Can Cruzate.

Audiència Prèvia 
Abans que comenci el Ple serà el torn de l’Audiència Prèvia. De moment a l’ordre del dia consten dues paraules demanades. L’Assemblea de Pares de l’escola Joan Coromines, vol parlar directament amb al regidor de seguretat, Juan Carlos Jerez, referent a l’acompanyament policial a les escoles. El segon punt de l’Audiència Prèvia és un jove mataroní, Víctor Barroso de Paco, que exposarà el projecte final de carrera sobre el Triangle de Molins dirigint-se directament a l’Alcalde. 

Recordin que poden seguir el Ple Municipal a través de l’streaming que oferirem des de www.mataroaudiovisual.cat a partir de dos quarts de set de la tarda.