PxC presenta una trentena d'al·legacions als pressupostos

Plataforma per Catalunya presenta una trentena d'al·legacions als pressupostos pel 2018. La regidora de la formació, que aquesta setmana ha protagonitzat La Conversa, s'ha reunit amb el regidor de serveis centrals, Juan Carlos Jerez, per saber quines de les seves propostes s'acceptaran. Mònica Lora ha reconegut que algunes d'elles com la que reclama més inversió per a habitatge social seran integrades. D'altres però, que demanen plans d'ocupació per a "gent de casa" seran rebutjades pel govern.

Plataforma per Catalunya també ha reclamat al govern municipal que retiri la subvenció a Òmnium Cultural. Segons Mònica Lora es tracta d'una entitat que no afavoreix la convivència a la ciutat i que per tant se l'ha de "castigar" d'alguna manera retirant-li l'aportació econòmica que obté de l'administració municipal.

Durant La Conversa de Mataró Audiovisual Mònica Lora ha manifestat que no descarta tornar a encapçalar la candidatura de Plataforma per Catalunya de cara a les eleccions municipals del 2019, sempre i quan compti amb el suport de militants i simpatitzants de la formació.

Informa: C.Sánchez / P. Andreu